Носителката на Грами Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят

...
Носителката на Грами Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят
Коментари Харесай

Алиша Кийс с хипнотизираща ода за любовта (ВИДЕО)

Носителката на Грами Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят с хипнотизираща ода за любовта с парчето „ Show Me Love “.

Песента е колаборация с неведнъж награждавания американски R&B реализатор Мигел.

За видеото на „ Show Me Love “ Алиша Кийс се доверява на режисьора Кара Стрикър, която основава пленителна аудио-визуална синестезия в три фрагмента.

В тях си партнират двамата реализатори, дружно с актьорите Майкъл Б. Джордан, Зоуи Салдана и брачният партньор ѝ Марко Перего.

„ Минала съм през етапи на накърнимост както в живота си, по този начин и в музиката, която сътворявам. Това образно преживяване илюстрира този интервал. “Show Me Love ” демонстрира другите способи, по които показваме любовта си, през какво прекосяваме, по какъв начин се оправяме и по какъв начин вероятно откриваме спокойствието и насладата “, споделя Алиша Кийс.

Това, което съвършено добавя мощната емоционалност на песента, е видеото към нея, снимано в границите на единствено седем секунди, като общата вероятност на фрагментите е константна от самото начало, за да покаже микро и макро етапите на любовта.

В красива хореография Зоуи Салдана и Марко Перего разделят и събират телата и душите си, като дружно минават през хубавите и неприятните страни на това да обичаш мощно.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Zoe Saldana (@zoesaldana) на Сеп 15, 2019 в 11:04 PDT

Актьорът Майкъл Б. Джордан също влиза в любовна алтернатива, само че със самия себе си, минавайки през компликациите на човек да обича себе си и да открие душевно успокоение.

А в центъра на всичко, под дъждовните капки, Алиша Кийс свири на клавесин в тъмна зала, когато Мигел се изправя от земята и двамата дружно основават ода на любовта – тази, която откриваме с помощта на изкуството.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Michael B. Jordan (@michaelbjordan) на Сеп 17, 2019 в 4:06 PDT

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР